Vacatures Stage en Opleiding

Stage en opleiding bij Visio

Ben je opzoek naar een leuke en leerzame stage of werkervaringsplaats, dan ben je bij Koninklijke Visio aan het juiste adres. Bij de afdelingen Onderwijs, Revalidatie & Advies, Wonen & Dagbesteding en Ondersteunende diensten zijn voor jou verschillende stageplaatsen beschikbaar. Dit betekent veel keuze en altijd iets wat bij je past!


Dit zijn de mogelijkheden bij Visio


Welke stage je ook doet, binnen Visio is er genoeg ruimte om je te ontwikkelen. Er zijn plaatsen voor:

  • WO-stages/afstudeerstages
  • HBO-stages/afstudeerstages
  • MBO, BOL, BBL-stages
  • Werkervaringsplaatsen

 

Meewerken en studeren

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die Visio te bieden heeft. Bij ons kun je onder goede begeleiding het uiterste halen uit je stage of werkervaringsplaats. Visio heeft diverse afdelingen, jij kunt je stage dan ook op diverse manieren invullen. Tijdens een meewerkstage loop je bijvoorbeeld mee op een afdeling waarbij je je opgedane kennis en ervaring vanuit je studie kunt koppelen aan de praktijk. Bij een afstudeerstage werk je aan een concreet vraagstuk dat aansluit bij je afstudeeronderwerp. 


MBO, BOL, BBL stages

Naast meewerk of afstudeerstages kun je ook in de praktijk ontdekken of de gehandicaptenzorg bij je past. Er zijn veel verschillende stage plaatsen op onze woongroepen, dagbestedingslocaties of de speciale Visio scholen (klik hier voor meer informatie over Visio onderwijs). Dit kan vaak ook nog dicht bij jou in de buurt, want Visio is een landelijke organisatie met verschillende locaties.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag stage komen lopen bij Visio? Aarzel dan niet langer!

We kijken uit naar je komst! 

 

Dit heeft Visio te bieden

Als expertiseorganisatie staat leren en ontwikkelen bij Visio centraal. Dus maken we ruim baan voor praktijkleren, innoveren, talentontwikkeling, binnen en buiten combineren en kennisdelen.

  • Gepassioneerde zorgprofessionals en praktijkbegeleiders die goede begeleiding bieden.
  • Een interessante en leerzame werk en leeromgeving.
  • Een grote diversiteit en variatie aan cliënten, locaties en werkgebieden.
  • En nog veel, veel meer.

Voorbeeld afstudeeropdracht

Werken & leren met een (visuele) beperking? We helpen je er graag bij

Visio bevordert actief de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking. Werkervaring en leren omgaan met je visuele beperking is essentieel om kans te maken op de arbeidsmarkt. Wij nodigen blinde en slechtziende stagezoekers daarom nadrukkelijk uit om contact op te nemen. Stuur een mail naar mijnhrm@visio.org als je ondersteuning wenst bij je sollicitatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over Visio, onze diensten, locaties en expertisegebieden?
Ga dan naar de site van Koninklijke Visio.