Open sollicitatie


Om je open sollicitatie terecht te laten komen bij het juiste domein binnen Visio vragen we je om een keuze te maken tussen de volgende domeinen.

Wonen en Dagbesteding

Bij Wonen en Dagbesteding werk je met cliënten met een visuele en bijkomende beperking in een veilige en gezellige omgeving. De dienstverlening van W&D richt zich op: begeleid wonen & woontraining, kind & jeugd begeleiding, dagbesteding, verzorging en verpleging.

De volgende professionals houden zich hiermee bezig: Helpende, (coördinerend) Begeleiders (niveau 3-6), Verzorgende IG, Verpleegkundige (niveau 4-6), (GZ) psychologen en (basis) orthopedagoog-generalisten. (Deze laatste behandelaren zijn ook werkzaam bij R&A).

Onderwijs

Bij Visio Onderwijs willen we het best mogelijke onderwijs en de best mogelijke begeleiding voor leerlingen met een visuele beperking. De dienstverlening van Onderwijs richt zich op: Primair- en voortgezet onderwijs en begeleiding in regulier- en speciaal onderwijs.

De volgende professionals houden zich hiermee bezig: Docenten, leerkrachten, onderwijsassistenten, ambulant onderwijskundig begeleiders en maatschappelijk werkers.

Revalidatie en Advies:

Visio R&A ondersteunt slechtziende en blinde mensen bij het (opnieuw) leren benutten van mogelijkheden en het aanleren van vaardigheden.

De dienstverlening van R&A richt zich op: acceptatie van visuele beperking, ambulante specialistisch begeleiding, hulpmiddelen gebruik (Thuis, op het werk en onderweg), kind en jeugd en intensieve revalidatie. De volgende professionals houden zich hiermee bezig: ergotherapeuten, orthoptisten, optometristen, (GZ) psychologen, (basis) orthopedagoog-generalisten, gedragswetenschappers (Deze laatste behandelaren zijn ook werkzaam bij W&D).

Ondersteunende Diensten en Kennis

Als medewerker bij Ondersteunende diensten werk je indirect mee aan “meedoen mogelijk maken voor slechtziende en blinde mensen”. Als professional van Facilitair, ICT, Financiën, HRM, Communicatie of Kwaliteit zet je je in voor de collega’s in het primair proces. 

Bij Kennis, Expertise en Innovatie

KEI ontwikkelt, toetst, deelt en borgt kennis en expertise over leven met een visuele beperking. Werken bij KEI is afwisselend en inspirerend. In het team werken nationale en internationale programmamanagers, kenniscoördinatoren, beleidsmedewerkers en ondersteuners.