Vacatures bij Beleid, Advies & Ondersteuning

Ben jij ook Visio? Bij Beleid, Advies & Ondersteunning

 

Bij Kennis, Expertise en Innovatie 

Van een laagdrempelige pilot op de werkvloer tot wetenschappelijk onderzoek, van virtual reality bril tot een nieuwe richtlijn. Samen bouwen we dagelijks aan nog betere zorg, beter onderwijs en een toegankelijkere samenleving.  

KEI ontwikkelt, toetst, deelt en borgt kennis en expertise over leven met een visuele beperking. Werken bij KEI is afwisselend en inspirerend. In het team werken nationale en internationale programmamanagers, kenniscoördinatoren, beleidsmedewerkers en ondersteuners. Er is veel ruimte jezelf te ontwikkelen. KEI is een relatief jong en dynamisch team, waarin naast werk ook aandacht is voor elkaar. Zelfstandig kunnen werken is daarom belangrijk.  

Bij Beleid, Advies & Ondersteunning 

Als medewerker bij Ondersteunende diensten werk je indirect mee aan “meedoen mogelijk maken voor slechtziende en blinde mensen”. Als professional van Facilitair, ICT, Financiën, HRM, Communicatie of Kwaliteit zet je je in voor de collega’s in het primair proces. Je werkt binnen een team van goed opgeleide en toegeruste professionals. Betrouwbaar, bevlogen en betrokken zijn de steekwoorden die een Visio-medewerker kenmerken.  

Meer weten?

Wil je meer weten over Visio, onze diensten, locaties en expertisegebieden?
Ga dan naar de site van Koninklijke Visio.