Sollicitatieproces

Je ziet dé baan bij Visio.
Nu kun je reageren op de vacature. Hoe gaat dat in z’n werk?

Je reageert op de pagina waar de vacature staat met een motivatiebrief en cv. Ook vul je enkele persoonlijke gegevens in. Via een ontvangstbevestiging in je mail maak je een persoonlijke pagina op deze site.

 

 

Nieuws over je sollicitatie

Nu wordt je sollicitatie in behandeling genomen. Is er nieuws over je je sollicitatie? Dan krijg je een mail dat er een bericht voor je klaarstaat op je persoonlijke pagina.  

Binnen twee weken na de sluitingsdatum krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Dit zijn de vier stappen om te solliciteren

Ga naar de vacaturetekst en klik op de knop "Solliciteren"

Vul je gegevens in en upload je motivatie en CV 

Verstuur je sollicitatie door te klikken op "Aanmaken"

Bevestig je account via de mail en meld je aan op ons sollicitatieportaal. 

Werken bij Visio met een (visuele) beperking

Visio bevordert actief de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking. Werkervaring en leren omgaan met je visuele beperking is essentieel om kans te maken op de arbeidsmarkt. Wij nodigen blinde en slechtziende kandidaten daarom nadrukkelijk uit te solliciteren. Stuur dan een mail naar mijnhrm@visio.org. Ook als je ondersteuning wenst bij je sollicitatie.

Je hebt de baan... en dan?

ID-bewijs en diploma's

Nu willen wij meer informatie van je. Neem een geldig identiteitsbewijs en relevante diploma's mee naar het arbeidsvoorwaardengesprek. Zorg er ook voor dat je toekomstige leidinggevende kopieën ontvangt.

Gegevens aanvullen

Op je persoonlijke pagina ontvang je je sollicitatie retour. Daar vul je een aantal gegevens in die we nodig hebben, zoals je BSN en IBAN-nummer. Je ontvangt een mail wanneer deze taak klaar staat.

Documenten uploaden

Als Visio een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor jou heeft aangevraagd, krijg je nog apart een mail van Dienst Justis. Na ontvangst van de VOG moet je ‘m, samen met de loonbelastingverklaring, uploaden via het sollicitatieportaal. Houd je mail dus goed in de gaten.

NvP-sollicitatiecode en privacy

Visio hanteert de uitgangspunten vastgelegd in de NvP-sollicitatiecode. Een uitzondering daarop vormt het vernietigen van de sollicitatiegegevens. Wij verwijderen je gegevens vier weken nadat de vacature is vervuld. Dit vanwege de privacywetgeving. Meer informatie over de verwerking van sollicitatiegegevens kun je vinden in de privacyverklaring voor sollicitanten. Meer weten over privacy bij Visio? Lees op de site van Visio ons privacystatement.

Meer weten?

Wil je meer weten over Visio, onze diensten, locaties en expertisegebieden?
Ga dan naar de site van Koninklijke Visio.