Werken bij Kennis, Expertise en Innovatie (KEI)

Van een laagdrempelige pilot op de werkvloer tot wetenschappelijk onderzoek, van virtual reality bril tot een nieuwe richtlijn. Samen bouwen we dagelijks aan nog betere zorg, beter onderwijs en een toegankelijkere samenleving. De afdeling KEI heeft daarbij een coördinerende en faciliterende rol.

Spil van onze expertise-organisatie

KEI ontwikkelt, toetst, deelt en borgt kennis en expertise over leven met een visuele beperking. In allerlei expertiseprogramma’s werken de professionals van KEI samen met (inter-)nationale collega-instellingen en wetenschappers, vaak ook samen met de doelgroep. Visio neemt daarnaast deel in verschillende internationale netwerken en is aanwezig bij belangrijke internationale congressen.

Afwisselend en inspirerend

Werken bij KEI is afwisselend en inspirerend. In het team werken nationale en internationale programmamanagers, kenniscoördinatoren, beleidsmedewerkers en ondersteuners. Er is veel ruimte jezelf te ontwikkelen. KEI is een relatief jong en dynamisch team, waarin naast werk ook aandacht is voor elkaar. Je bent vrij om je werk, uren en werkplaats in te delen, zolang je je werk maar op tijd af hebt! Zelfstandig kunnen werken is daarom belangrijk. Spreekt jou dit aan? Kom eens bij Visio kijken.

Vacatures bij Kennis, Expertise en Innovatie

Dit is het werk bij Visio


Meer weten?

Wil je meer weten over Visio, onze diensten, locaties en expertisegebieden?
Ga dan naar de site van Koninklijke Visio.