Planner

Voor gemiddeld 24 uur per week (66,67%)
Bepaalde tijd voor de duur van één jaar
Standplaats Haren

Algemeen
Vol inspiratie en met jouw kennis het beste halen uit de mogelijkheden van slechtziende en blinde mensen? Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen kun jij samen met ongeveer 2700 collega’s een 200-jarige traditie voortzetten. Visio is een trotse en krachtige organisatie waar iedereen met een visuele beperking terecht kan met zijn of haar vragen. Ook als er sprake is van een bijkomende verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperking. De vraag van de cliënt staat altijd centraal. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. De cliënt inspireert ons om vakbekwaam, creatief en flexibel te werken. Daarom wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, revalidatie en onderwijs.

Binnen Revalidatie & Advies Noord en Intensief, met de locaties Haren, Leeuwarden, Hoogeveen en Apeldoorn, bestaan de kerntaken uit diagnostisch onderzoek, advies en (intensieve) revalidatie. Wij zijn op zoek naar een planner R&A die het bestaande team komt versterken. Je standplaats is Haren. Je bent bereid om voor een bepaalde periode één dag per week op de locatie Leeuwarden of Hoogeveen te werken.

Jouw taken
Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt plannen van alle afspraken van cliënten met één of meerdere onderzoekers en/of behandelaren. Deze afspraken komen voort uit het revalidatieplan van de cliënt en vinden voornamelijk plaats op de locaties, maar soms ook in de thuissituatie van een cliënt. Tevens betreft dit afspraken met andere (zorg of onderwijs) instellingen of werkgevers. Dit zijn vaak relatief ingewikkelde afspraken-reeksen die uiteraard op een doelmatige wijze, rekening houdend met de beperkingen van de cliënt, gepland dienen te worden. Je voert de voor de planning noodzakelijke gegevens in een geautomatiseerd plannings- en/of klantvolgsysteem in en bent aanspreekpunt voor medewerkers en cliënten. Je beheert de agenda’s van de toegewezen medewerkers, onderzoekers en behandelaren. Je signaleert problemen en rapporteert dit aan de manager en adviseert over mogelijke structurele oplossingen.

Wij vragen
Een collega met goede contactuele eigenschappen en een flexibele houding. Je bent in staat om in acute situaties, snel, accuraat en zelfstandig te handelen. Je hebt een gerichte opleiding op het gebied van zorg/administratie/logistiek op MBO-4 niveau, aangevuld met meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie.Je hebt logistiek inzicht, kennis en ervaring met planningssystemen en -producten en een intern cliëntenregistratiesysteem. Je bent stressbestendig, kan goed onder tijdsdruk werken en weet prioriteiten te stellen. Door je zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden, tact en overtuigingskracht ben je in staat problemen doeltreffend en zelfstandig op te lossen. Verder ben je vindingrijk, toon je initiatief bij planningsproblemen en draag je  mogelijke oplossingen aan. Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd. In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij bieden
Een veelzijdige en uitdagende functie met enthousiaste collega’s. Het betreft een functie voor gemiddeld 24 uur per week voor de duur van een jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van je kennis en ervaring bedraagt je salaris bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) maximaal € 2.793,- bruto per maand (FWG 40). Uiteraard zijn er aanvullende voorwaarden zoals een ruim aanbod in collectieve verzekeringen, fietsplan en een grote diversiteit in opleidingsmogelijkheden via onze Visio Academie.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nienke van der Meulen (manager Revalidatie & Advies) telefoonnummer 06 – 41687566.

Sollicitatie
Geïnteresseerd? Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 1 november 2018 via onze website www.werkenbijvisio.org.Een … voor gemiddeld .. uur per week voor on/bepaalde tijd van .. tot ... De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € ….,-  op basis van 36 uur per week (FWG ..).

Als .. ben je verantwoordelijk voor het ..
Je .. en je .. .
Het … behoort eveneens tot je taken.
Daarnaast ….
Tevens .. je …

..  (belangrijkste opleidingseisen, competenties, ervaring, kennis en/of affiniteit).
Onze kernwaarden Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen zijn jou vertrouwd.


In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.
Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

 “In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd”.

Ben je een externe kandidaat en heb je eerder inloggegevens aangemaakt op dit sollicitatieportaal? Log dan eerst in voordat je solliciteert!