Leraar en Ambulant Onderwijskundig Begeleider

Ben jij ook Visio?! Bij Onderwijs 

Op ál onze scholen én binnen de teams van ambulante onderwijskundige begeleiding (AOB) is plek voor jou als leraar, docent of ambulant onderwijskundig begeleider! 

Koninklijke Visio – meedoen mogelijk maken
Koninklijke Visio biedt met zo’n 3.000 medewerkers onderwijs, revalidatie, advies, zorg, wonen en dagbesteding aan mensen met een visuele en soms ook verstandelijke beperking. Dat doen wij in heel Nederland. De zelfredzaamheid van slechtziende en blinde mensen vergroten. Dat doen we met enthousiasme, zorg, expertise en deskundigheid. Kijkend naar wat wél kan. En altijd vanuit de vraag van de leerling/ cliënt. Daarmee maak je als medewerker van Visio het verschil.

Het allerbeste onderwijs voor blinde en slechtziende leerlingen
Visio Onderwijs biedt speciaal basis- en voortgezet speciaal onderwijs aan blinde, slechtziende en/of meervoudig beperkte leerlingen. Visio heeft schoollocaties in Amsterdam, Breda, Rotterdam, Grave en Haren. Naast Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal onderwijs biedt Visio tevens ambulant onderwijskundige begeleiding (AOB) aan leerlingen in het reguliere en ander clusteronderwijs. In de eerste plaats zijn onze locaties gewone scholen waar leerlingen leren en zich ontwikkelen. Toch zijn het ook hele speciale scholen, want zowel visuele als mogelijke andere beperkingen vragen om aanpassing van het onderwijs en het gebruik van hulpmiddelen. De doelgroep verschilt per locatie. Centraal in onze visie staat de zelfredzaamheid en autonomie van de leerlingen.

Jij en Visio?
Op ál onze scholen én binnen de teams AOB is plek voor jou als leraar, docent of ambulant begeleider. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en bevlogen collega’s die graag bij Visio komen werken. De locatie? Het aantal uren? Dat varieert per functie en locatie/afdeling. We komen graag in contact!

Ben jij onze nieuwe Leraar of Ambulant Onderwijskundig Begeleider

Dit krijg je

 • Afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
 • Uitdagende baan in een fijne werkomgeving
 • Jaarcontract met startdatum 1-8-2021 (of eerder) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Arbeidsduur die bij jou en de functie past
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO PO
 • Salaris in schaal L11 van de CAO PO
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden als collectieve verzekeringen en fietsplan
 • Ruime inwerkperiode en ook nadien jaarlijks voldoende ruimte voor (bij)scholing
 • Onze kernwaarden: Klantwaarden, Samenwerken, Flexibiliteit, Ruimte, Vertrouwen en Leren vormen de basis van waaruit jij je werkzaamheden verricht

Dit ga je doen

 • Onderwijs en/of ambulante onderwijskundige begeleiding geven aan een unieke doelgroep: blinde en slechtziende leerlingen (cluster 1)
 • Werken in een team met gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Bijdragen aan het onderwijsbeleid en aan het verbeteren van werkwijzen en methodes binnen de organisatie

Dit ben jij

 • Allereerst iemand met affiniteit voor onze unieke doelgroep
 • Een enthousiaste collega
 • Een (bijna) afgeronde opleiding (bijv. PABO of lerarenopleiding) én aantoonbare affiniteit met het speciaal onderwijs
 • Master SEN is een pré
 • Iemand die vragen stelt, zelfstandig is en in staat om werkzaamheden naar eigen inzicht te verrichten
 • Iemand voor wie het vanzelfsprekend is dat je vertrouwen creëert, luistert, plezierig samenwerkt, denkt in mogelijkheden en elkaar aanspreekt op gedrag

Enthousiast?

Is dit de baan waarin jij al je kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Waarvan je blij wordt en waarvan je zeker weet dat ‘ie jou op het lijf geschreven is?  Reageer dan snel.  Onze recruiter Francis Silvis vertelt je graag meer over de vacatures en de beschikbare functies. Francis is bereikbaar op telefoonnummer 06-18637391 of via francis@docentdirect.nl. 
Je kunt ook aansluiten bij onze online informatiebijeenkomst op 18 mei 2021 om 19:30 uur, meld je aan via www.visio.org/benjijookvisioonderwijs

Onze kernwaarden Klantwaarden, Samenwerken, Flexibiliteit, Ruimte, Vertrouwen en Leren vormen de basis van waaruit jij je werkzaamheden verricht. Wij nodigen mensen met een visuele beperking van harte uit om te reageren. Interne kandidaten hebben  (bij gebleken geschiktheid) voorrang bij het vervullen van de vacatures.

In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Belangrijke mededeling:

De werving en selectie doet Visio zelf, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ben je een externe kandidaat en heb je eerder inloggegevens aangemaakt op dit sollicitatieportaal?
Log dan eerst in voordat je solliciteert!