Cliëntbegeleider niveau 3

Kom je bij ons werken?


Werken bij Visio betekent (samen)werken met slechtziende en blinde mensen. Bij Visio wonen mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Zij wonen, in de wijk, op diverse locaties in Meppel, Emmen, Ruinen en Hoogeveen. We zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders (niveau 3) om onze flexpoule op verschillende locaties te versterken! Er zijn diverse mogelijkheden in het aantal uren, te denken aan 8 tot 20 uren per week. Je werkt in een 24/7 rooster met onregelmatige werktijden.

De locaties zijn wisselend in grootte en doelgroep. Verzorging en begeleiding is gericht op voorkomen van verdere achteruitgang en op een ‘goede oude dag’. Onze cliënten vinden het belangrijk dat jij als begeleider kijkt naar wat wél kan om zich zó, met jouw hulp, verder te ontwikkelen naar voor hen de beste begeleiding. Op dit moment zijn we met name voor de EMB groepen op zoek naar medewerkers flexpoule.

Ben jij onze nieuwe Cliëntbegeleider niveau 3 ?

Dit krijg je

 Je mag rekenen op een contract voor bepaalde tijd, bevalt dit goed dan krijg je een vast dienstverband met daarin goede arbeidsvoorwaarden uit de CAO Gehandicaptenzorg
 Veel ontwikkelingsmogelijkheden via e-learning en externe cursussen.
 Een salaris FWG 35 max. € 2.853,00 op basis van 36 uur per week en aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve verzekering en fietsplan.

 

Dit ga je doen

 Er wacht jou een leuke baan van 8-20 uur per week binnen een gemotiveerd en gevarieerd team dat werkt met een unieke doelgroep.
 Als begeleider lever je een belangrijke bijdrage om het leven van onze cliënten zo prettig mogelijk te maken. Dit doe je door hen te helpen met hun dagelijkse verzorging en hen te begeleiden bij hun dagelijkse bezigheden. 
 Je observeert en signaleert.
 Je neemt een verzorgende, stimulerende en coachende rol in en weet de positieve kwaliteiten van jouw cliënten aan te moedigen. 

 

 

Dit ben jij

 Jij bent een zorgzame, gezellige en gepassioneerde begeleider die werkt volgens een duidelijk en gestructureerd plan.
 Je bent een leergierige, professionele aanpakker die snel kan schakelen, toegankelijk is en zelf initiatief toont.
 Daarnaast heb je natuurlijk goede sociale vaardigheden en vind je het leuk om met veel verschillende mensen contact te onderhouden. Denk aan cliënten, hun verwanten en je collega’s.
 Je hebt ervaring met EMB/ ADL werkzaamheden.
 Je bent op zoek naar een baan met veel afwisseling én een nieuwe uitdaging
 Natuurlijk heb je ook een afgeronde zorg-, verpleegkundige of agogische opleiding op MBO niveau 3.

Enthousiast?

Is dit de baan waarin jij al je kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Waarvan je blij wordt en waarvan je zeker weet dat ‘ie jou op het lijf geschreven is? Reageer dan snel. Heb je vragen neem dan contact op met Silvio Magna, Manager Dagbesteding W&D Midden, via 06-39410891. Of maak direct een afspraak om vrijblijvend te komen kijken, ervaren en kennismaken op een van de locaties.

Onze kernwaarden Klantwaarden, Samenwerken, Flexibiliteit, Ruimte, Vertrouwen en Leren vormen de basis van waaruit jij je werkzaamheden verricht. Wij nodigen mensen met een visuele beperking van harte uit om te reageren. Interne kandidaten hebben  (bij gebleken geschiktheid) voorrang bij het vervullen van de vacatures.

In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Belangrijke mededeling:

De werving en selectie doet Visio zelf, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ben je een externe kandidaat en heb je eerder inloggegevens aangemaakt op dit sollicitatieportaal?
Log dan eerst in voordat je solliciteert!