"Ben jij ook Visio?"

Bij Visio werk je voor een doelgroep die je recht in het hart raakt. We omarmen persoonlijk leiderschap en stimuleren onze cliënten en medewerkers om hun mogelijkheden te ontdekken.

Met ons uitgebreide pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden zetten we ons in voor een werkervaring waarbij jij je "gezien" voelt. 

Voordeel op Extra's

Korting op je droomfiets, voordeel op je fitnessabonnement, of een ontspannen weekendje weg?  Bij Visio geniet je via Fisc Free van fiscaal voordeel op extra’s die jouw werk en privéleven leuker maken. Daar blijf je als medewerker door in balans en dat zien wij het liefst!

 

Fietsplan

Een stoere stadsfiets, hippe mountainbike of snelle elektrische fiets? De keuze is aan jou. Je kunt terecht bij bijna alle rijwielhandelaren.

Thuiswerkplek

Hybride werken zit ons in het DNA, daarom helpen wij graag bij het aanschaffen van meubilair voor een nieuwe thuiswerkplek.

Weekendje weg

Geen specifieke wensen maar misschien wil je er wel even lekker tussen uit. Ook dat is mogelijk.

 

HelloFresh-Box

Maak je graag met verse ingrediënten eenvoudig een gezonde en gevarieerde maaltijd? Kies voor voordeel op een HelloFresh abonnement.

Digitaal

De nieuwste smartphone met of zonder abonnement of accessoires als draadloze opladers, oordopjes, hoesjes? Wij helpen je graag op weg.

Fitness

Goede voornemens of gewoon graag een fit lijf?. Dat kan met korting op een abonnement bij een sportschool in de buurt of een vergoeding voor jouw sportvereniging.

 

Reiskosten

Reiskosten

Werk jij vanaf een vaste locatie, hybride of met een flexibel patroon? Bij Visio ontvang je een vergoeding uit de voor jouw geldende CAO.

Wanneer je reist met het OV dan maak je gebruik van onze regeling met fiscaal voordeel. Heb je de mogelijkheid om thuis te werken dan is er een thuiswerkvergoeding.

Reiskosten uitruilen is ook mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en combinaties van vakantie-toeslag, eindejaarsuitkering of maandelijks (bruto) salaris.

Verder kent Visio een interessante dienstreizen regeling. Dit betreft € 0,28 netto per kilometer.

Ontwikkelings-mogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

 

Bij Visio bieden we jou de mogelijkheid om te groeien, te ontwikkelen en je vaardigheden te vergroten, zodat je elke dag kunt blijven leren en groeien. Daarvoor hebben we ‘Het Leerplein’. Naast vakinhoudelijke leertrajecten vind je hier alle informatie over onze ontwikkelingsmodules voor jouw persoonlijke groei als professional. 

Zo blijf je bij op gebied van kennis en kan jij jezelf de gezonde vraag stellen: "Waar zie ik mijzelf over vijf jaar?"

Onboarding programma

Ons uitgebreide onboarding programma ‘De wereld van Visio’ voorziet je van essentiële vakinhoudelijke basiskennis over visuele beperkingen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

 

Regeling studiekosten

Bij onze organisatie begrijpen we het belang van voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom hebben we een studiekostenregeling om jou te ondersteunen bij het behalen van je studie- en ontwikkelingsdoelen. Deze regeling is gebaseerd op een zorgvuldige afweging van verschillende factoren om ervoor te zorgen dat de studiekosten op een eerlijke en doordachte manier worden vergoed.

 

E-learnings en Persoonlijke Groei

Bij Visio staan we voor voortdurende groei en leren. Wij bieden een breed scala aan boeiende e-learnings. Op ons leerplein vind je meer dan 150 modules voor persoonlijke ontwikkeling, digitale vaardigheden of bijvoorbeeld leren werken met Microsoft 365.

 

Young professionals traject

Ben jij een ambitieuze professional onder de 35 met MBO+ of HBO-achtergrond? Ontdek jouw groeipotentieel in ons Young Professional leertraject. Leer persoonlijk leiderschap, ruimte nemen en wendbaarheid in een prikkelende omgeving, ondersteund door diverse werkvormen. Een 8-maandenreis naar jouw unieke succes!

 

Een inspirerende werkomgeving

Een inspirerende werkomgeving

Een inspirerende werkomgeving begint bij Visio, waar we 120.000 m2 aan vastgoed verspreid over heel Nederland omarmen. Of het nu op het prachtige Loo Erf in Apeldoorn is, bij Visio Huizen, in Rotterdam, of in Vries, veel van onze locaties kenmerken zich door hun centrale ligging of zijn juist omgeven door de prachtige Hollandse natuur.

Maar wat onze werkomgeving echt inspirerend maakt, is de mogelijkheid om de wereld van de cliënten met visuele beperkingen te verrijken. Dat merk je onder andere aan de inrichting en hulpmiddelen op onze locaties. Samen bouwen we aan een betere toekomst, en dat begint hier.

Bij ons is de toekomst hybride en multidisciplinair. Waar mogelijk werk je binnen een omgeving waarin je de vrijheid hebt om zowel online als offline te werken en waar samenwerking in teamverband en diversiteit van disciplines centraal staan.

Blijk van waardering

Omdat wij weten dat het belangrijkste werk van onze organisatie op de werkvloer gebeurt, besteden wij extra zorg en aandacht aan onze blijk van waardering voor jouw inzet.

Vanuit onze inclusieve overtuiging zorgen wij er altijd voor dat onze geschenken toegankelijk zijn voor onze medewerkers met een visuele beperking.

Ook vinden wij het belangrijk om in onze geschenken de Visio kernthema’s te belichten. Het eindejaarsgeschenk van 2022 was daarom geheel in de thema’s  ‘Vitaliteit’ en ‘Ondernemen’.

 

Zomer groet

Een vakantiekaart in de brievenbus met een de speciale Visio rebus- podcast vol zonnige zomergroeten. Met als hoofdprijs een uitje voor 2 in een 4 sterrenhotel!

Visio Kookt!

Een kookboek vol tips en tricks voor koks die niet of minder goed kunnen zien. Het kookboek is ook in spraak beschikbaar!. Zo krijg je een kijkje in de keuken van Visio.

"Er op uit!"

Met een prachtige rugzak en onze toegankelijke uitjesgids trokken alle Visio medewerkers “Er op uit” dit jaar. 

Goed geregeld voor iedereen bij Visio

Binnen Visio bieden we niet alleen diverse vormen van zorg en onderwijs voor mensen met een visuele beperking, maar we zorgen er ook voor dat de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers goed geregeld zijn. Dit gebeurt aan de hand van collectieve arbeidsovereenkomsten (cao's) die specifiek zijn afgestemd op de verschillende vakgebieden binnen onze organisatie.

De verschillende CAO’s bevatten uitgebreide afspraken die betrekking hebben op jouw functie. Hierin worden onder andere zaken geregeld zoals loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantieregelingen en pensioenvoorzieningen.

Bij Visio valt jouw functie onder één van de volgende CAO’s:

  • Gehandicaptenzorg
  • Ouderenzorg
  • Onderwijs

 

Werken bij Visio met een (visuele) beperking

Visio bevordert actief de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking. Werkervaring en leren omgaan met je visuele beperking is essentieel om kans te maken op de arbeidsmarkt. Wij nodigen blinde en slechtziende kandidaten daarom nadrukkelijk uit te solliciteren. 

Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten met een visuele beperking voorrang boven andere kandidaten. Onze eigen specialisatie zetten we volledig in bij onze eigen medewerkers met een visuele beperking.

Visueel beperkt en hulp nodig met je sollicitatie?

Neem dan contact op met mijnhrm@visio.org. Zij helpen je graag met het sollicitatieproces.

Meer weten?

Wil je meer weten over Visio, onze diensten, locaties en expertisegebieden? Ga dan naar de site van Koninklijke Visio.