Manager Wonen en Dagbesteding Koninklijke Visio 

Uren per week: 32-36

Locatie: Huizen 

Vacaturenummer: Extern

Werken bij hét expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen in een integraal verantwoordelijke management rol. Dit doe je in een organisatie waar medewerkers de ruimte hebben om zich verder te ontwikkelen. Voor Koninklijke Visio komt All4jobsZorg graag in gesprek met een ervaren manager in de zorg.
Koninklijke Visio, is een trotse en krachtige organisatie waar iedereen met een visuele beperking terecht kan met zijn of haar vragen. Ook als er sprake is van een bijkomende verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperking. Onze Missie is: “Meedoen mogelijk maken voor iedereen met een visuele beperking “. Visio is een organisatie met 3000 medewerkers die dagelijks klaarstaan voor jaarlijks meer dan 18.000 cliënten. Visio heeft een mooie 200-jarige traditie; ga jij met jouw collega’s deze voortzetten?

Visio heeft recent een nieuwe strategie ‘Wendbaar’ ontwikkeld en deze wordt de komende jaren geïmplementeerd. Bijzonder hieraan is dat deze mede door de actieve betrokkenheid van medewerkers van Visio is ontwikkeld ; geen top-down verhaal dus maar een gedragen strategie. Een die o.a. volop inzet op integrale dienstverlening aan cliënten en leerlingen, het versterken en uitdragen van het merk Koninklijke Visio in het zorglandschap, het ontwikkelen van expertise en het anticiperen op technologische, maatschappelijke en financiële ontwikkelingen. Meer dan genoeg en betekenisvol werk waar je werkelijk waarde weet toe te voegen als manager wonen & dagbesteding! 

Ben jij onze nieuwe manager Wonen & Dagbesteding?

Dit krijg je

 • Een dynamische baan waarin je echt het verschil maakt, waarde kan toevoegen aan het leven van de cliënten en van betekenis bent voor collega's en de organisatie. En verder:
 • Een maximum bruto maandsalaris van €4.652,- (cao VGZ FWG 60) op basis van 36 uur/week en afhankelijk van kennis en ervaring
 • De mogelijkheid parttime te werken (32 uur tot 36 uur per week)
 • Veel vrijheid om je eigen werk in te delen 
 • Een jaarcontract dat bij tevredenheid zal worden omgezet in een vast dienstverband
 • Wil je jouw vak als manager verbreden of verdiepen? Visio kent een verscheidenheid aan opleidingsmogelijkheden!
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg

Dit ga je doen

 • Het verbreden van de regionale dienstverlening voor mensen met een visuele beperking; denk hierbij bijvoorbeeld aan het verder ontwikkelen en uitrollen van de kind- en jeugddienstverlening en ouderenzorg
 • Het versterken van eigenaarschap bij medewerkers en ruimte voor ontwikkeling en de inzet van hun kwaliteiten
 • Integraal eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening aan cliënten, de ondersteuning van je medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering voor de eigen locaties en die van de regio
 • Opbouwen van een relevant netwerk binnen en buiten Visio om meer in contact te komen met de buitenwereld
 • Concreet inzetten op ontwikkelen en versterken van expertise binnen het W&D domein
 • Het MT bestaat naast jou, uit vijf andere collega’s en de directeur regio Midden. Je gaat leiding geven aan 50-70 medewerkers, grotendeels met MBO en een kleinere groep met HBO/WO niveau. De regio Midden gaat van Echten tot Huizen. Jouw primaire werkgebied is Huizen/Blaricum met als standplaats Huizen.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde managementopleiding in de zorg, minimaal HBO niveau (bijvoorbeeld management in de zorg)
 • Heb je een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit
 • Kun je externe ontwikkelingen vertalen naar interne acties
 • Ben je initiatiefrijk, verbindend, creatief en helder in je communicatie, en heb je de nodige humor
 • Houd je zowel van mensen als van (het sturen op) cijfers

Enthousiast?

Is dit de baan waarin jij al je kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Waarvan je blij wordt en waarvan je zeker weet dat 'ie' jou op het lijf geschreven is?

Stuur dan jouw actuele cv en korte motivatie via de solliciteerbutton op de site uiterlijk vrijdag 4 december 2020. Als jouw cv en motivatie passen bij het profiel, word je binnen 2 werkdagen door ons gebeld of geappt voor een telefonische intake of ZOOM afspraak. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Als je nog vragen hebt bel of Whatsapp dan naar: Bas Geerdink (0634942920) of Annette Stuurwold via 06-10222088. Ze maken met plezier tijd voor je vrij om jouw vragen te beantwoorden of te kunnen sparren over deze functie en jouw profiel.

 

Onze kernwaarden Klantwaarden, Samenwerken, Flexibiliteit, Ruimte, Vertrouwen en Leren vormen de basis van waaruit jij je werkzaamheden verricht. Wij nodigen mensen met een visuele beperking van harte uit om te reageren. Interne kandidaten hebben  (bij gebleken geschiktheid) voorrang bij het vervullen van de vacatures.

In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.